Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Entrevistes per la República

Entrevistes X avançar cap a la república

  • 0
    Mecenas
  • 0
    mensuales
  • 0.0
    total

Presentación

Entrevistes per la República és una publicació digital oberta a les veus més representatives de la cultura i la política republicana catalana i espanyola.

Busca impulsar un debat obert, crític, divergent i plural sobre el model que hem d’avivar per donar sentit a la nova República que estem construint entre tots.

La publicació s'estructura per entrevistes independents amb profunditat, un nou gènere periodístic en auge i la millor manera de mostrar les diferents veus sense que interfereixin línies editorials.

Entrevistes per la República pretén buscar els "arguments" per avançar cap a una república, i per aquest motiu es planteja un espai de debat, que es realitzarà un cop al mes a l'Espai Mallorca, on es reuniran dues personalitats clau de l'ecosistema polític i cultural perquè mantinguin un diàleg i abordin en profunditat temes concrets sobre la República. 

Totes les entrevistes i debats també es tradueixen al castellà per tal que arribin més enllà de Catalunya.

www.entrevistesxlarepublica.cat

Publicaciones

Entrevistes per la República
Todavía no ha publicado nada
Estamos en fase Beta. Si tienes alguna incidencia nos puedes escribir a info@aixeta.cat