Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Entrevistes per la República

Entrevistes X avançar cap a la república

  • 0
    Mecenes
  • 0
    mensuals
  • 0.0
    total

Presentació

Entrevistes per la República és una publicació digital oberta a les veus més representatives de la cultura i la política republicana catalana i espanyola.

Busca impulsar un debat obert, crític, divergent i plural sobre el model que hem d’avivar per donar sentit a la nova República que estem construint entre tots.

La publicació s'estructura per entrevistes independents amb profunditat, un nou gènere periodístic en auge i la millor manera de mostrar les diferents veus sense que interfereixin línies editorials.

Entrevistes per la República pretén buscar els "arguments" per avançar cap a una república, i per aquest motiu es planteja un espai de debat, que es realitzarà un cop al mes a l'Espai Mallorca, on es reuniran dues personalitats clau de l'ecosistema polític i cultural perquè mantinguin un diàleg i abordin en profunditat temes concrets sobre la República. 

Totes les entrevistes i debats també es tradueixen al castellà per tal que arribin més enllà de Catalunya.

www.entrevistesxlarepublica.cat

Connexions

Donen suport a Entrevistes per la República

Publicacions

Entrevistes per la República
Encara no ha publicat res
Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat